ForumFirme.ro Intrebari
Ultimele intrebari si raspunsuri

 1. Ce tipuri de pachete pot alege la inregistrare?

  In momentul in care ati creeat un cont, aveti la dispozitie 3 tipuri de pachete: Gratuit, Standard si Premium. Pentru a analiza continutul acestora, accesati pagina Pachete.

 2. Care este cel mai avantajos pachet pentru mine?

  Trebuie sa consultati pagina detaliata a Pachetelor pentru a decide care este pachetul potrivit pentru dvs.

 3. Cum se va face verificarea inregistrarii?

  Pentru a evita inregistrarile automate(spam) in sistem, Forum Firme solicita realizarea unei operatii elementare. Astfel, se reduce incarcarea sistemului si se asigura o mai buna performanta a serviciilor pentru toti membri.

 4. Ce fac daca primesc un mesaj de eroare in timpul inregistrarii?

  Mesajele de eroare se datoreaza fie completarii inadecvate, fie necompletarii campurilor obligatorii. Campurile obligatorii sunt cele care sunt insemnate cu *. Datele introduse trebuie sa fie unice - nume firma, adresa de email, nume utilizator, etc. In caz contrar, crearea contului nu va putea fi finalizata.

 5. Ce fac daca am probleme la intrarea in cont dupa inregistrare?

  Pentru a va loga, trebuie sa accesati pagina Autentificare si sa introduceti userul si parola alese de dvs anterior. In cazul in care ati uitat parola, o puteti recupera accesand pagina Am uitat parola. Daca ati ales pachetul Standard sau Premium, contul dvs. va fi inactiv pana la confirmarea platii.

 6. Ce fac daca am uitat parola?

  In cazul in care ati uitat parola, o puteti recupera accesand pagina Am uitat parola. Va fi generata o parola noua, care ulterior va putea fi schimbata din contul dvs de client. Aceasta va fi trimisa la adresa de email folosita pentru inregistrare.

 7. Cum pot sa imi schimb parola?

  Schimbarea parolei se poate realiza din contul de client: Detalii cont -> Schimbare parola. 

 8. Cum pot modifica informatiile din contul de client?

  Pentru a avea acces la editarea/stergerea informatiilor din contul de client trebuie sa va autentificati cu userul si parola dvs, sa selectati informatia pe care doriti sa o modificati, apoi sa salvati modificarile realizate.

 9. Am contul blocat. Ce pot face?

  Pentru a remedia situatia adresati-va administratorilor acestui site!

 10. Serverul este blocat/nu mi se deschid pagini. Ce pot face?

  Pentru a remedia situatia adresati-va administratorilor acestui site!