ForumFirme.ro Intrebari Sfaturi
 1. Cum pot atrage cat mai multi clienti?
 2. Importanta detaliilor firmei si a detaliilor personale
 3. Importanta produselor
 4. Importanta cererilor/ofertelor/colaborarilor
 5. Importanta promotiilor
 6. Importanta joburilor


 1. Cum pot atrage cat mai multi clienti?

  Informatiile de actualitate vor atrage cu siguranta noi clienti. In acest sens va propunem sa va actualizati in permanenta contul de client cu detalii noi legate de firma (noi certificari/portofoliu/galerie foto, etc) dar si detalii legate de persoane de contact. Adaugand produsele comercializate de dvs (structurate in functie de categorii de produse) cu o descriere ampla, cateva cuvinte cheie relevante si imagini veti ajuta la cresterea vizibilitatii firmei dvs in cadrul site-ului www.forumfirme.ro. Cea mai simpla modalitate pentru atragerea unor noi clienti este aceea de adaugare a promotiilor. Adaugati de asemenea cat mai multe cereri/oferte/colaborari pentru a va diferentia de competitie!

  Rezultatele cautarii in cadrul site-ului nostru sunt sortate in functie de pachetul detinut. Diferentiati-va de concurenta prin prioritatea la afisare si prestanta care v-o ofera un pachet de servicii platit. Va rugam sa ne contactati daca aveti intrebari.

 2. Importanta detaliilor firmei si a detaliilor personale

  Imaginea firmei este foarte importanta pentru clientii dvs! Completati campul Descriere cu informatii cat mai ample despre firma, despre activitatile desfasurate, experienta in domeniu, planuri de viitor, lucrari important, certificari, etc. Categoriile in care inserati firma trebuie sa fie reale. Datele de contact trebuie sa fie in permanenta actualizate si corecte. Va oferim posibilitatea de a adauga adrese multiple pentru firma dvs (in cazul in care aveti mai multe puncte de lucru), sa va pozitionati intr-o harta dinamica si sa adaugati imagini intr-o galerie foto. Va rugam sa ne contactati daca aveti intrebari.

 3. Importanta produselor

  Adaugati cat mai multe produse in categorii variante pentru a avea un impact cat mai mare. Va oferim posibilitatea de a strucuta maibine produsele adaugand categorii de produse. Toate produsele trebuie sa aiba o descriere unica si cuvinte cheie cat mai relevante. Alegerea categoriilor in care vor fi listate produsele/serviciile este foarte importanta. Adaugarea pozei produsului poate ajuta in vanzarea produsului. Va rugam sa ne contactati daca aveti intrebari.

 4. Importanta cererilor/ofertelor/colaborarilor

  Introduceti cat mai des cereri / oferte / colaborari pentru firma dvs! Un titlu relevant, o descriere complexa, categorii relevante in care vor fi afisate cererile/ofertele/colaborarile, imagini, toate acestea vor spori vanzarile firmei dvs. Avantajul major este acela ca vor fi afisate in prima pagina a site-ului www.forumfirme.ro si vor avea un impact mai mare. Va rugam sa ne contactati daca aveti intrebari.

 5. Importanta promotiilor

  Introduceti cat mai des promotii pentru produse/servicii adaugate anterior si astfel veti reusi sa atrageti cat mai multi clienti catre firma dvs. Avantajul major este acela ca promotiile vor fi afisate in prima pagina a site-ului www.forumfirme.ro si vor avea un impact mai mare. Va rugam sa ne contactati daca aveti intrebari.

 6. Importanta joburilor

  Va oferim posibilitatea de a atrage forta de munca pentru firma dvs prin adaugarea de joburi in cadrul contului dvs de client. Va rugam sa ne contactati daca aveti intrebari.


salt la intrebari vezi toate intrebarile