ForumFirme.ro Politica de Confidentialitate

Generalitati


Profit Forum poate detine informatii despre dumneavoastra, pe care ni le-ati oferit in mod voluntar, insa va respecta si protejeaza intimitatea. Informatiile individuale identificabile despre dumneavoastra nu sunt facute publice catre alte parti fara a primi in prealabil consimtamantul dvs, asa cum este explicat in aceasta sectiune. Fiecare vizitator sau membru (vizitator inregistrat) trebuie sa citeasca cu mare atentie politica de confidentialitate care guverneaza acest site pentru a intelege mai bine intentiile noastre. Profit Forum poate decide sa isi schimbe propria politica de confidentialitate la anumite intervale de timp, fara notificarea sau acceptarea prealabila a utilizatorilor/membrilor iar dvs. sunteti responsabil direct pentru aceste revizuiri. Folosirea in continuare a site-ului nostru, dupa eventualele modificari, sugereaza o acceptare a acestora.


Ce informatii colectam?

Membrilor li se cer mai multe informatii de identificare personala pentru a se inregistra pe Site: in cazul persoanelor fizice - nume, prenume, adresa, numar de telefon, o adresa de email proprie si valida; in cazul persoanelor juridice - nume companie, cod fiscal, adresa, companie, numele si prenumele reprezentantului firmei,o adresa de email proprie si valida. In Continut nu va aparea in nicio sectiune a Siteului vizibila Vizitatorilor cu datele cu caracter personal ale Membrilor. Membrii vor avea acces la toate datele introduse de dvs din contul de client: in cazul persoanelor fizice - nume, prenume, adresa, numar de telefon, o adresa de email proprie si valida; in cazul persoanelor juridice - nume companie, cod fiscal, adresa, companie, numele si prenumele reprezentantului firmei,o adresa de email proprie si valida. Accesul Membrilor la anumite Servicii si informatii din cadrul Siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Va sfatuim sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa va deconectati din contul dvs. din cadrul Serviciilor online oferite de Site la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestora. Reprezentantii Profit Forum au acces la toate datele cu caracter personal furnizate de catre Membrii. Inregistrarea pe Site presupune luarea la cunostinta a drepturilor mai sus mentionate si acordul ca datele personale sa fie folosite de catre Profit Forum. Firma noastra va considera toate informatiile primite de la dvs ca fiind strict confidentiale si le va utiliza exclusiv pentru indeplinirea obligatiilor contractuale. Informatiile privilegiate fac, in special, obiectul prevederilor aplicabile ale legii romane, inclusiv ale articolului 244 si urmatoarele din legea nr. 297/2004 privind piata de capital, potrivit carora utilizarea si in alte scopuri a informatiilor (prin obtinerea de profituri pentru sine sau pentru terti) constrituie infractiune pedepsita de lege.


Prelucrarea datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui Site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, de catre Profit Forum. Scopul colectarii datelor este: crearea unui cont activ pentru utilizarea serviciilor de promovare, publicitate online, reclama, marketing. 
Orice Vizitator sau Membru care trimite date sau informatii cu caracter personal catre Profit Forumisi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; transferul datelor catre partenerii contractuali ai Profit Forum, furnizori de servicii si bunuri sau catre organizatii de cercetarea a pietiei.


Legaturi catre alte site-uri

In cadrul acestui site puteti gasi legaturi(link-uri) catre alte site-uri sau resurse de pe Internet. Profit Forum nu are nici un control asupra informatiilor oferite de aceste site-uri si de aceea sunteti de accord ca site-ul nostru nu va fi tras la raspundere pentru produsele, reclamele, materialele comercializate ori informatiile gasite pe asemenea site-uri. Prin acceptarea termenilor si conditiilor de navigare pe site (inclusiv a politicii de confidentialitate) sunteti de acord ca Profit Forum nu va fi responsabila direct sau indirect pentru nicio paguba sau pierdere suferita datorita conectarii pe aceste site-uri. Nu putem garanta pentru continutul publicat in anumite sectiuni gasite in site-uri. Pentru orice problema legata de vreunul dintre aceste site-uri va rugam sa va adresati direct proprietarilor acestora. Aceste site-uri pot trimite propriile cookie-uri catre utilizatori, colecta date sau solicita informatii personale.


Pe cine pot contacta daca am mai multe intrebari?

Daca aveti intrebari sau sugestii puteti completa formularul de feedback. De asemenea, ne puteti oricand contacta si va vom raspunde la orice intrebare pe care o aveti legata de serviciile oferite de Profit Forum. Adresa noastra de e-mail este office@ForumFirme.ro.


Facem tot efortul sa ferim vizitatorii/membrii site-ului Profit Forum de orice pierdere de date sau informatii. Nu putem fi trasi la raspundere insa daca informatiile v-au fost sustrase (furate), adaugate, modificate sau sterse in mod premeditat sau nu de pe site-ul nostru (din contul dvs). Nu suntem responsabili nici daca adresa dvs. de e-mail a fost sustrasa in conditiile de mai sus, ati primit spam-uri, atacuri phishing, backdoor sau atacuri de orice alta natura care va pot afecta calculatorul personal sau reteaua.