ForumFirme.ro Termeni si conditii
Acord privind termenii si conditiile (denumit in continuare "Acord") de utilizare a serviciilor (denumite in continuare "Servicii") oferite de SC PROFIT FORUM SRL prin site-ul web de la adresa http://www.forumfirme.ro (denumit in continuare "Site").

Orice persoana care intra pe Site, fara sa isi faca cont pe Site o vom denumi in continuare "Vizitator". Orice persoana care are cont pe Site o vom denumi in continuare "Membru".

Membrii pot fi persoane fizice sau persoane juridice.
Atunci cand accesati sau utilizati Siteul sau Serviciile, sunteti de acord si acceptati in totalitate prevederile prezentul Acord.
Siteul este proprietatea SC PROFIT FORUM SRL si este administrat de catre reprezentantii sai.
SC PROFIT FORUM SRL isi rezerva dreptul de a modifica acest Acord in mod unilateral, fara notificarea in prealabil a Vizitatorilor sau Membrilor . Cea mai recenta versiune a acestui Acord va fi disponibila pe Site.

1. Drepturile si obligatiile Vizitatorilor
1.1. Explorarea continutul Siteului
Vizitatorii beneficiaza de informatiile oferite de Site, dar nu au acces la anumite informatii care sunt vizibile doar pentru Membrii inregistrati.
1.2. Vizitatorilor le este interzisa reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, traducerea, tiparirea, sau crearea de variatiuni plecand de la Continutul informatiilor publicate pe Site fara acordul scris al PROFIT FORUM SRL 
1.3. Sunteti de acord sa nu intreprindeti nicio actiune care sa simuleze aspectul sau functia acestui Site.
1.4. Folosirea de soft-uri, dispozitive, sau alte procese manuale sau automatizate pentru a se "infiltra" sau a "sparge" paginile Siteului este strict interzisa. Mai mult, sunteti de acord sa nu intreprindeti nicio actiune care impiedica modul de functionare corespunzator sau supraincarca infrastructura Siteului, incluzand, dar nefiind limitate la, incercarile de a avea un acces neautorizat sau transmiterea si declansarea de virusi.
1.5. Atunci cand doresc, Vizitatorii isi pot face cont pe Site si astfel pot sa devina Membrii.

2. Drepturile si obligatiile Membrilor
2.1 Eligibilitate
Doar persoanele care au cel putin 18 ani impliniti pot deveni Membrii. Prin inregistrarea pe Site, certificati faptul ca aveti minim 18 ani impliniti. Aceasta conditie de varsta minima este necesara pentru asigurarea de faptul ca Membrii au capacitatea si autoritatea de a respecta prezentul Acord.
2.2 Utilizarea Serviciilor 
PROFIT FORUM isi rezerva dreptul, dar nu isi asuma obligatia de a monitoriza utilizarea Serviciilor in vederea respectarii prezentului Acord. Fara nici o limitare, PROFIT FORUM isi rezerva dreptul de anula conturile Membrilor al caror comportament privind utilizarea Serviciilor nu respecta urmatoarele reguli:
a. Membrilor le este interzis sa hartuiasca sau sa sustina hartuirea altor Membri.
b. Membrii trebuie sa introduca, atunci cand se cere acest lucru, datele lor personale reale si corecte: in cazul persoanelor fizice - nume, prenume, adresa, numar de telefon, o adresa de email proprie si valida; in cazul persoanelor juridice - nume companie, cod fiscal, adresa, companie, numele si prenumele reprezentantului firmei,o adresa de email proprie si valida. 
c. Membrii isi pot completa, fara a fi insa obligati sa faca acest lucru, si alte date suplimentare care se refera la datele lor bancare, cod CAEN, cifra de afaceri, salariul mediu, numar asociati, numar adnministratori, numar actual de angajati, logo.
d. Membrii nu trebuie sa utilizeze identitatea altei persoane.
e. Membrii nu au voie sa posteze sau sa trimita mesaje publicitare. Membrii care vor publica mesaje publicitare vor fi considerati spameri si vor avea modulul de mesaje inactivat.
f. Membrii nu pot posta sau trimite mesaje cu caracter vulgar, obscen, profan, defaimator, amenintator sau rasist.
g. Membrii nu pot posta sau trimite mesaje care pot dauna minorilor.
h. Membrii nu pot incarca imagini cu caracter vulgar, pornografic sau explicit sexual, profan, defaimator, amenintator sau rasist.
i. Membrii nu pot incarca imagini sau posta sau trimite mesaje prin care se promoveaza substante sau activitati ilegale.
j. Membrii nu pot desfasura activitati neautorizate, incluzand, dar fara a se limita la, incercarea de a obtine accesul la baza de date a Siteului.
k. Membrilor le este interzisa utilizarea Serviciilor pentru activitati ilegale.
l. Membrilor le este interzis sa aiba mai multe conturi de membrii
m. Membrilor le este interzis un comportament care ar putea sa strice imaginea Siteului, sa transmita informatii negative, informatii neadevarate sau informatii eronate cu referire la PROFIT FORUM SRL, reprezentatii sai sau la Site
2.3 Contul si parola
Odata inregistrat, Membrul va avea un cont si o parola. Este responsabilitatea Membrului de a mentine secreta parola. Mai mult, Membrul este complet responsabil privind activitatile ce au loc prin utilizarea contului respectiv. Membrul este de acord sa anunte in cel mai scurt timp PROFIT FORUM SRL despre o eventuala utilizare neautorizata a contului sau, sau despre orice alta problema de securitate de care are cunostinta respectivul Membru.
Daca un Membru uita parola, aceasta poate fi recuperata urmand instructiunile de pe Site.
Membrul isi va actualiza in permanenta contul de client din sectiunea administrare pusa la dispozitia sa.
2.4 Newsletter
Membrii accepta sa primeasca mesaje prin email trimise de echipa PROFIT FORUM, inclusiv eventuale mesaje periodice de tip newsletter, continand stiri, noutati sau alte informatii considerate ca fiind necesare.
Membrii pot solicita, in orice moment, sa nu mai primeasca acest tip de mesaje, anuntand acest lucru prin email la adresa "newsletter@forumfirme.ro".
2.5. Divergente
Orice interactiune intre Membri sau intre Membri si terte persoane se desfasoara strict intre respectivii Membri sau intre respectivul Membru si respectiva terta persoana. PROFIT FORUM SRL nu este obligata sa intervina in cazul unor divergente.
2.6. Anularea contului de Membru
Contul unui Membru poate fi anulat doar de catre PROFIT FORUM, la cererea scrisa a Membrului sau prin decizia PROFIT FORUM in urma nerespectarii prezentului Acord

3. Proprietatea continutului
Drepturile de autor asupra intregului Continut apartin in totalitate PROFIT FORUM SRL.
Prin acceptarea prezentului Acord, sunteti de acord ca, postand informatii pe Site sau furnizand materiale pentru PROFIT FORUM, oferiti PROFIT FORUM o autorizatie gratuita, continua si irevocabila pentru a folosi aceste resurse spre folosul Siteului. Mai mult, sunteti de acord ca PROFIT FORUM are dreptul de a modifica, fragmenta sau traduce orice material sau informatie postate de catre dumneavoastra.
Membrii consimt ca mesajele, fisierele si alte materiale, inclusiv materiale ale unor terte parti, ("Continut") continute in Site se afla sub protectia copyright-ului. Membrii au dreptul de a utiliza Continutul doar in maniera autorizata explicit de catre PROFIT FORUM sau tertele parti.

4. Prelucrarea datelor cu caracter personal
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui Site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, de catre S.C. PROFIT FORUM S.R.L. Scopul colectarii datelor este: crearea unui cont activ pentru utilizarea serviciilor de promovare, publicitate online, reclama, marketing. 
Orice Vizitator sau Membru care trimite date sau informatii cu caracter personal catre PROFIT FORUM isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; transferul datelor catre partenerii contractuali ai PROFIT FORUM, furnizori de servicii si bunuri sau catre organizatii de cercetarea a pietiei.

5. Politica de confidentialitate si securitatea datelor
Vizitatorilor nu li se vor stoca datele personale.
Accesul Membrilor la anumite Servicii si informatii din cadrul Siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Va sfatuim sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati "deconectare" din contul dvs. din cadrul Serviciilor online oferite de Site la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestora.
Membrilor li se cer mai multe informatii de identificare personala pentru a se inregistra pe Site: in cazul persoanelor fizice - nume, prenume, adresa, numar de telefon, o adresa de email proprie si valida; in cazul persoanelor juridice - nume companie, cod fiscal, adresa, companie, numele si prenumele reprezentantului firmei,o adresa de email proprie si valida. 
In Continut nu va aparea in nicio sectiune a Siteului vizibila Vizitatorilor cu datele cu caracter personal ale Membrilor
Membrii vor avea acces la toate datele introduse de dvs din contul de client: in cazul persoanelor fizice - nume, prenume, adresa, numar de telefon, o adresa de email proprie si valida; in cazul persoanelor juridice - nume companie, cod fiscal, adresa, companie, numele si prenumele reprezentantului firmei,o adresa de email proprie si valida. 
Reprezentantii PROFIT FORUM au acces la toate datele cu caracter personal furnizate de catre Membrii.
Inregistrarea pe Site presupune luarea la cunostinta a drepturilor mai sus mentionate si acordul ca datele personale sa fie folosite de catre PROFIT FORUM SRL.

6. Responsabilitati
Siteul nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori Serviciilor furnizate de Site. De asemenea, Siteul nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe Site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

7. Limitarea raspunderii
Sub nicio forma, PROFIT FORUM SRL nu poate fi facuta responsabila pentru modul de utilizare, imposibilitatea utilizarii, intreruperea, suspendarea sau modificarii Serviciilor.

8. Exonerarea de raspundere
Utilizarea acestui Site este in totalitate pe contul dumneavoastra. PROFIT FORUM SRL, reprezentatii sai sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea Siteului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe, indirecte sau de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui Site sau a continutului sau. PROFIT FORUM SRL nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui Site sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau audio de pe acest Site.

9. Modificari in Acord
SC PROFIT FORUM SRL poate face modificari in prezentul Acord fara a anunta acest lucru anterior in Continutul Siteului
Prezentul Acord inlocuieste orice alt Acord anterior.
Utilizarea Siteului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii Acordului, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a Acordului modificat.
Daca nu sunteti de acord cu acest Acord sau cu modificarile aduse in timp prezentului Acord, nu utilizati sau incetati sa utilizati Serviciile.

10. Altele
Daca o prevedere a prezentului Acord este considerata nevalida, restul Acordului ramane in vigoare.